[Verhalen van makers] Hoe start ik mijn nieuwe bedrijf met xTool Laserbox Pro?

Mijn verhaal met de Laserbox Pro

2020 was een beer van een jaar. Ik weet dat ik niet de enige ben die dat zegt. Ik begon het jaar met een goedbetaalde fulltime baan in een ruimte voor het maken van bibliotheken, waar ik werkte met een industriële lasergraveerder en -snijplotter en lessen gaf over de verschillende apparatuur a, ontwerp en gebruik.

Toen sloeg covid-19 toe. Ik kreeg, net als zoveel anderen, verlof en liet uiteindelijk los. Toen het einde van het jaar naderde, was ik op zoek naar manieren om mijn creatieve vaardigheden scherp te houden en manieren te vinden om mijn gezin te helpen onderhouden. We hadden niet het budget voor een industriële machine en ik was op zoek naar iets om mijn 6-jarige zoon en 3-jarige dochter aan het werk te krijgen.

Na veel onderzoek te hebben gedaan naar lasers op instapniveau die meer boden dan gewoon graveren en snijden, koos ik voor de Laserbox Pro.

Waarom Laserbox Pro?

Waarde voor investeringskosten:

Bij het zoeken naar een desktop lasergraveerder en -snijder was de Laserbox Pro niet de goedkoopste. U kunt vrij goedkope diodelasers of goedkope merkloze lasers krijgen. Van wat ik heb gelezen, krijg je waar je voor betaalt. Facebook-pagina's en blogs staan ​​vol met klachten van mensen die boven hun hoofd onderdelen moeten vervangen, uitgebreide herbedrading moeten uitvoeren en hun eigen laserkoelsystemen moeten opzetten.

Ik was bereid iets meer te betalen voor iets dat meteen werkte, voldoende kracht had om 6 mm+ hout te zagen, een korte graveertijd en een garantie om me gerust te stellen. Laserbox past op al deze en meer. Als u een klein bedrijf start, wilt u slim omgaan met uw startkosten. Met een betrouwbare laser kunt u zich concentreren op waar u goed in bent: geweldige producten maken om te verkopen, niet opnieuw bedraden en onderdelen vervangen!

Leercurve/ Toegankelijkheid/ Gebruiksgemak:

Nadat ik anderen heb geleerd hoe ze lasers van industriële kwaliteit moeten gebruiken, kan ik je vertellen dat er veel tussen jou en een afgewerkt product kan staan. Het is niet nodig om handmatig scherp te stellen, te rekenen om de thuispositie te bepalen en te knoeien met verschillende frequenties voor verschillende materialen.

xTool verkoopt materialen met codes die de ingebouwde camera leest en past automatisch de focus aan en importeert voorgestelde instellingen. Bespaar kostbare tijd voor elk product om u een voorsprong op de concurrentie te geven. De ingebouwde camera helpt ook afval te verminderen, omdat je afval later in toekomstige projecten kunt gebruiken, waardoor je materiaalkosten worden verlaagd en de winst wordt verhoogd.

De kleinere leercurve, het gebruiksgemak en de intuïtieve functies van de Laserbox besparen u tijd en geld, wat uw kostbaarste middelen zijn bij het starten van een nieuw bedrijf.

Community en ondersteuning:

De Laserbox is nog een relatieve nieuwkomer. U zult geen honderden nichegroepen vinden die zich toeleggen op een enkel aspect van graveren of snijden. Wat u zult vinden, is een bemoedigende, behulpzame en groeiende gemeenschap die van onschatbare waarde is wanneer u uw bedrijf start.

Of het nu gaat om het zoeken naar instellingen voor nieuw materiaal, feedback over een productidee, of een snel antwoord nodig hebben wanneer je vastloopt in je ontwerpproces, de Laserbox-community staat voor je klaar. De andere geweldige ondersteuning bij het starten of uitbreiden van uw bedrijf is de technische ondersteuning van xTool.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen gehad met hun team, het opzetten van videochats om er zeker van te zijn dat er voor mij werd gezorgd en zelfs weken na mijn eerste probleem om te zien hoe de laser en ik samenwerkten.

Ik moet zeggen dat technische ondersteuning me nog nooit een e-mail heeft gestuurd om in te checken zonder een claimticket te hebben ingediend.Het is een geweldig gevoel om te weten dat de Laserbox- en xtool-gemeenschappen je ondersteunen bij het starten van je onderneming!

Met vriendelijke groet,

John Burns

Trots Laserbox Pro Eigenaar

Als je meer inhoud over knutselen en laserboxen wilt, kun je je abonneren op mijn YouTube-kanaal: Shar's Craft Haven – YouTube

Word lid van de Laserbox-community: xTool Laserbox Official Group (Facebook)

Bekijk hoe anderen hun Laserbox gebruiken om hun kleine bedrijf te laten groeien:

Zakelijke hoogtepunten

Christina Z, VS

Jamie R., Australië

.